top of page

 VÄLINEIDEN  

 VUOKRAUS 

KOKON tarjoaa kattavan valikoiman vuokravälineitä niin laskettelijoille kuin maastohiihtäjille. Meiltä saat juuri sinulle sopivat turvalliset välineet ja asiantuntevan palvelun. Välineitämme uusitaan ja huolletaan jatkuvasti. Vuokravälineillä mahdollistamme myös uusien lajien kokeilun ilman turhia hankintoja. Huomioithan, että vuokratessa tarvitset mukaan henkilöllisyystodistuksen.

Kokon_laskettelu_valineet_kausikortit.jpg

  VÄLINEIDEN VUOKRAUS    

Huomioithan, että vuokratessa tarvitset mukaan henkilöllisyystodistuksen.

kokon_talvi-2.jpg

 VÄLINEIDEN 

 HUOLTOPALVELU 

Suksien ja lautojen säännöllinen huolto helpottaa kunnossapitoa ja takaa luistavat kelit huonommissakin olosuhteissa. Hionta avaa pohjan tukkeutuneet pintahuokoset poistaen myös sinne kertyneen lian. Sen jälkeen ajettu uusi pohjakuvio ottaa paremmin vastaan voidekäsittelyn.

Pohja kannattaa ajaa vähintään kerran kaudessa, jolloin myös suksen / laudan käyttöikä pitenee usealla vuodella. Kunnon voitelu tulisi tehdä noin kolme – neljä kertaa kaudessa.

Ruuhkasta sekä toimenpiteestä riippuen huolto kestää yleensä 1–3 arkipäivää. Maksu on noudon yhteydessä ellei erikseen sovita.

Huomaathan että liikuntaseteleillä et voi maksaa huoltoa!

Uunivoitelussa (lämpötila 55°C) käytetään LF-fluorivoidetta (-2°C ― -8°C) joka imeytyy paremmin ja kestää huomattavasti kauemmin kuin perusvoiteet.

 

Perusvoitelussa käytetään universaalivoidetta 0°C ― -30°C.

 VÄLINEIDEN 

 KAUSISÄILYTYS  

Tarjoamme myös välineiden säilytystä varastossamme.

 VÄLINEIDEN   

 KAUSIVUOKRA  

Kausivälineet voi vuokrata paikan päällä ennen talvikauden alkua ja palautus on viimeistään 1.4.2024.

bottom of page