top of page

 KOKON 

 HIIHTOakatemia

 RYHMILLE 

Werneri-kurssit ovat lapsille suunniteltuja hiihtotunteja.

 

Kun varaat lapsellesi Werneri-kurssin, tiedät että hän saa kannustavaa, vauhdikasta, tarkoin suunniteltua ja vaiheittain etenevää hiihdonopetusta. 

 KOKON 

 HIIHTOKOULU 

 YKSITYISTUNNIT 

Meiltä voit myös varata yksityistunteja treenataksesi laskettelun tekniikkaa, lumilautailua tai saadaksesi varmuutta lasten kanssa lasketteluun pidemmän tauon jälkeen.

 HINNAT 

 HIIHTOKOULU 

 TALVella 2024 

SKIDIWERNERI 2 PÄIVÄÄ
4
6 -vuotiaille

LUMIWERNERI 1&2, 3 PÄIVÄÄ
5
9 -vuotiaille

LAUTAWERNERI 1&2, 3 PÄIVÄÄ
7
14 -vuotiaille

VAUHTIWERNERI 3 PÄIVÄÄ
6
10 -vuotiaille

 KURSSIT 

lumiwerneri.png
lumiwerneri.png
lautawerneri.png
vauhtiwerneri.png

 SKIDIWERNERI 

 2 PÄIVÄN KURSSI 

SkidiWerneri on kahden päivän kurssi 4–6 -vuotiaille. Kurssilla autamme lapsia ottamaan ensiaskeleensa suksilla ja leikkimielisesti tutustumaan lasketteluun.

Kurssi on tarkoitettu 4–6 -vuotiaille.

 LUMIWERNERI 1

 3 PÄIVÄN KURSSI 

LumiWerneri 1 on kolmen päivän alkeiskurssi laskettelua aloittelevalle, aikaisempaa laskukokemusta ei tarvita. Kurssilla opitaan rinteessä liikkumisen aakkosia: tutustutaan välineisiin, opetellaan pysähtymään ja hallitsemaan vauhtia sekä harjoitellaan kääntymistä auraamalla leikkien ja pelien kautta. Tavoite on, että lapset pääsevät Sompahissillä omatoimisestti ylös ja hallitusti alas.

Kurssi on tarkoitettu 5–9 -vuotiaille.

 LAUTAWERNERI 1 

 3 PÄIVÄN KURSSI 

LumilautaWerneri 1 on 3 päivän alkeiskurssi lautailua aloittelevalle, aikaisempaa laskukokemusta ei tarvita. Kurssilla tutustutaan välineisiin ja harjoitellaan lumilautailun perustaitoja: hallittua kaatumista, luisumista, kääntymistä ja pysähtymistä loivissa rinteissä sekä hissin käyttöä.

Kurssi on tarkoitettu 7–14 -vuotiaille.

 VAUHTIWERNERI 

 3 päivän kurssi 

VauhtiWerneri valmentaa vauhdikkaampaan laskemiseen ja kurssilla harjoitellaan haastavammissa rinteissä turvallisuutta unohtamatta. Kurssille osallistuvan tulee osata jo kääntyä, jarruttaa ja pysähtyä sujuvasti auraamalla helpoissa rinteissä sekä hallita hisseistä sompa- sekä ankkurihissi. Kurssilla vahvistetaan aikaisempia taitoja ja harjoitellaan aurasta pois siirtymistä helpoissa olosuhteissa.

Kurssi on tarkoitettu 6–10 -vuotiaille.

Kaikki kurssit 100 minuuttia per päivä 10 minuutin mehutauolla.

Välinevuokra kurssilaisille: 10 € / kurssipäivä (100 min.)
Kurssimaksu maksetaan varauksen yhteydessä verkossa.

bottom of page