top of page

 KOKON 

 SKIDAKADEMI 

 FÖR GRUPPER 

Wernerkurserna är skidskoletimmar ämnade för barn.

 

Då du bokar en Wernerkurs för ditt barn, kan du lita på att hen får stöttande, fartfylld, välplanerad och framåtsträvande skidundervisning.

 KOKON 

 SKIDSKOLA 

 PRIVATLEKTIONER 

Hos oss kan du boka privattimmar för att förbättra din slalom- eller snowboardingteknik, eller för att få stöd i att åka med barn efter en längre paus.

 PRIS 

 SKIDSKOLA 

 VINTERN 2024 

SKIDIWERNERI 2 DAGAR
FÖR 4
6 -ÅRINGAR

SNÖWERNER 1&2, 3 DAGAR
FÖR 5
9 -ÅRINGAR

Brädwerner 1&2,3 DAGAR FÖR 714 -åringar

Speedwerner 3 dagar för 6–10-åringar

 Kurserna 

lumiwerneri.png
lumiwerneri.png
lautawerneri.png
vauhtiwerneri.png

 Knattewerner 

 Tvådagarskurs 

Skidiwerner är en tvådagarskurs för 4–6-åringar. På kursen hjälper vi barn i att ta sina första steg på skidor, och lekfullt närma sig slalomåkning.

 

Kursen är ämnad för 4–6-åringar.

 Snöwerner 1 

 Tredagarskurs 

Snöwerner 1 är en tredagarskurs för de som precis börjat slalomåkning. Tidigare erfarenhet behövs ej. På kursen lär man sig slalomåkandets a och o: man bekantar sig med utrustningen, lär sig att stanna, behärska rörelser och vända med plogning – allt genom lek och spel. Målsättningen är att barnen självständigt ska kunna åka upp i knapphissen, och sedan lugnt åka ner.

 

Kursen är ämnad för 5–9-åringar.

 Brädwerner 1 

 Tredagarskurs 

Snowboardwerner är en baskurs i snowboarding på 3 dagar. Tidigare erfarenhet behövs ej. På kursen bekantar sig barnen med utrustningen och övar baskunskaperna för snowboarding: att falla säkert, att slira, att vända och stanna i flacka backar, och att använda hissen.

 

Kursen är ämnad för 7–14-åringar.

 Speedwerner 

 Tredagarskurs 

Speedwerner coachar till mer fartfylld slalomåkning, och hjälper barn att åka säkert i mer utmanande backar. Deltagare bör kunna bromsa, vända och stanna med plogning i lättare backar. Deltagare bör också kunna använda knapp- och ankarhissen självständigt. På kursen förstärks tidigare kunskap, och barnen lär sig att bromsa utan plogning i lätta omständigheter.

 

Kursen är ämnad för 6–10-åringar.

Alla kurser är 100 minuter per dag med en tiominuters saftpaus.

Utrustningshyra för kursdeltagare: 10€ / kursdag (100 min.) 

Kursavgiften betalas i samband med bokningen online.

bottom of page